Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

7-12-2011





Προς κάθε μαυροντυμένο σινεφίλ, φρικιό που αγαπά τις ανεξάρτητες παραγωγές της έβδομης τέχνης, ζόμπι με πολιτικές ανησυχίες ή απλά λάτρη βραδινών αντισυμβατικών προβολών....


Αυτή την Τετάρτη, 7 Δεκέμβρη, η ομάδα BTSM Tv σας προσκαλεί, στην αγαπημένη της σκοτεινή γωνιά της Βιοτεχνίας, για άλλη μια νύχτα προβολών με 2 ταινίες που έρχονται για να προκαλέσουν τόσο την όραση σας όσο και τη σκεψη σας… 


Στις 21:00......
"ΤHX 1138" -- 86min.
(1971, George Lucas)
Η πρώτη ταινία του γνωστού μας George, πριν γίνει διάσημος από τον Πόλεμο των Άστρων. Οργουελικό φουτουριστικό σκηνικό, η κοινωνία πλήρως ελεγχόμενη και αποχαυνωμένη από τα ναρκωτικά-εγκεφαλικούς καταστολείς του κράτους και ο έρωτας απαγορευμένος.. Αλλά! Δύο άνθρωποι καταφέρνουν να κόψουν τα δεσμά της υποταγής και "εξεγερθούν", κάνοντας έρωτα και συλλαμβάνοντας ένα παιδί, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των ίδιων... Η συνέχεια επί τοίχου!

Στις 23:00...........
"The Human Centipede II (Full Sequence)" --88min.
(2011, Τom Six)
"Σοκαριστήκατε από το πρώτο φιλμ; Καθήστε να δείτε τί μπορώ να κάνω ακόμα." δηλώνει ο σκηνοθέτης, που μετά την πολυσυζητημένη του 3-μελή σαρανταποδαρούσα, έρχεται να ολοκληρώσει τη διαστροφική του ιδέα στο sequel ενός από τα πιο πρωτότυπα horror films της νέας δεκαετίας, με 12 μέλη αυτή τη φορά.
Για όσους δε γνωρίζουν, στο First Sequence, ένας χειρούργος αποπειράται να ενώσει τρεις ανθρώπους μέσω της γαστρεντερικής οδού, υπόθεση που συμφωνα με ιατρικούς θρύλους είναι δυνατή.
Στο Full Sequence, ένας νυχτοφύλακας, ελαφρα ψυχικά διαταραγμένος, ενθουσιασμένος με την ταινία που προ-αναφέραμε, κάνει το δικό του όνειρο πραγματικότητα.
Έχουμε την τιμή να σας προβάλουμε την ταινία που απαγορεύτηκε σε Αγγλία και Αυστραλία, μέχρι να πέσει .."ψαλίδι".Ετοιμαστείτε για κάτι άρρωστο..


Ραντεβού Τετάρτη βράδυ, να σοκαριστούμε και να αμφισβητήσουμε παρέα, με κρύα μπύρα και ζεστό ποπ κορν... όπως πάντα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου